112 fotografie 2018

10 september 2018 – Weert
Vanmiddag is op de milieustraat in Weert een man gewond geraakt. Volgens een medewerker viel de bezoeker achterover van de trap en kwam op de grond terecht. Politie, twee ambulances en traumaheli werden ingezet. De man is door de ambulance onder begeleiding van de trauma arts naar het ziekenhuis gebracht. Wij wensen hem en familie veel sterkte en een spoedig herstel.

6 juli 2018 – Nederweert
Omstreeks 23.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N275, beter bekend als de Venloseweg in Nederweert. Ter hoogte van tankstation Roost waren meerdere voertuigen betrokken bij een ongeval. De grijze auto kwam vanuit de richting Meijel en wilde naar Nederweert, de witte auto kwam vanuit de richting Nederweert en wilde gaan tanken. Deze sloeg af en heeft waarschijnlijk de grijze auto niet gezien. Een frontale aanrijding tot gevolg. Aan de pomp stond een 3e auto die ook nog even geraakt werd door de grijze Polo. De bestuurders werden in de 2 ambulances nagekeken op verwondingen. Een bestuurder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Bij het tankstation bleven enkele geschrokken bezoekers en veel rommel achter.

4 juli 2018 – Ospel
Vanavond even voor 22.30 uur is er een auto uit de bocht gevlogen aan de Reutskamerdijk in Ospel. De auto kwam gedeeltelijk in een tuin terecht. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ongeval met beknelling en rukte massaal uit. Gelukkig was de chauffeur ongedeerd en op eigen kracht al uit het voertuig kunnen komen. Volgens buurtbewoners reed de auto veel te hard en was hij al met piepende banden door de vorige bochten gekomen, deze bocht werd hem echter fataal en verloor hij de macht over het stuur. De chauffeur werd op alcohol gecontroleerd. 

16 juni 2018 – Meijel
Even na 20.00 uur werden de brandweer van Meijel en de brandweer van Panningen opgeroepen voor een gaslek aan de Krum in Meijel. Op het betreffende adres werden met een graafmachine graafwerkzaamheden uitgevoerd. Hierbij werd de huisaansluiting van het gas geraakt en ontstond er een lek. De brandweer van Meijel was snel ter plaatse en heeft het gebied veilig gesteld. De eenheid uit Panningen mocht retour naar de kazerne. Een medewerker van Enexis kwam de aansluiting afsluiten en het lek repareren.

2 juni 2018 – Meijel
omstreeks 18.47 uur werd er melding gedaan van een woningbrand aan de v.d.Steenstraat in Meijel. De afzuigkap had vlam gepakt en de aanwezige rookmelders gaven alarm. Een buurtbewoner heeft snel weten te handelen om zo erger te voorkomen. De brandweer van Meijel heeft de rest na geblust en met grote ventilatoren de rook uit de woning verdreven. Gelukkig raakte er niemand gewond.

1 mei 2018 – Liessel
Een automobilist is dinsdagmiddag met de schrik vrij gekomen bij een ongeval op het Loon in Liessel. De man verloor rond 13.55 uur ter hoogte van de Regenweg de macht over het stuur van zijn auto en botst tegen een boom. De politie en ambulancedienst rukten uit maar de man bleek als door een wonder niet gewond te zijn geraakt. Zijn auto was echter wel volledig vernield en moest door een berger worden afgevoerd. Waardoor de man van de weg raakte is niet bekend.